Vacatures/stagiaires

Wij zijn altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel, neem gerust contact met ons op.

Vacature Groepsbegeleider Jeugd & Jongvolwassenen

Functie-inhoud
Als groepsbegeleider van de groep met jeugd en jongvolwassenen ga je samen met de cliënten op zoek naar hun eigen mogelijkheden voor het aanleren en vergroten van zelfstandigheid en andere competenties, die nodig zijn om zich staande te houden in een zo zelfstandig mogelijke leefomgeving.

Wij vragen
• Een afgeronde (ped)agogische of maatschappelijke opleiding minimaal op MBO-4 niveau.
• Je beschikt over de volgende persoonlijke competenties:
flexibiliteit, empathie, aanpassingsvermogen, duidelijk en consequent en een teamplayer.
• Oplossingsgerichte werkwijze en een positieve werkhouding.
• Pre: ervaring binnen de begeleiding van jongeren met verschillende problematiek.
• Pre: BHV diploma up to date.

Wij bieden
• Minimaal 20 uur per week, met vaak mogelijkheid tot meer uren.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Wil je reageren op deze vacature, stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar 1 van deze email adressen: pbarf@stichtingab.nl of mmetz@stichtingab.nl
Voor telefonische inlichtingen kunt u ons bellen op: 0516 480 507 en vragen naar Paulien Barf of Mieke Metz.